Kedves Látogatóink!
2017. március 31. napjával a Pál-fa Kft. megszünt.
A Siegenia vasalat kereskedést a Pilis-Vezér-Ker Kft. vette át, így
a vasalatokat továbbra is elérheti ezen a linken:
Si-aubi-vasalat.hu

Adler festékek: Tompai Tamás +36 30 881 9988

 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
 
 
 
 
     
 
 
     
Hírek Innováció Magunkról Linkek Kapcsolat
   
 
 
 
   
   

2005. március 8.

Lakásvarázs 2005, kis­mesterek napja címmel kétnapos fa- és építőipari kiállítás nyílik a szekszárdi sportcsarnokban április tizenhatodikán. A megye asztalosmunkáit felvonultató rendezvény a családoknak egész hétvé­gés programot kínál.

Az Országos Asztalos- és Faipari Szövetség Tolna Megyei Szervezete, valamint a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozata által szervezett kiállítás helyszínén, a szekszárdi sportcsarnokban a látogatók megismerhetik a minőségi termékeket előállító helyi vállalkozásokat, ámikat és az újdonságokat.

Ajtók, ablakok, konyha-, iroda-, nappalibútorok, fal- és padlóburkolók mind egy helyen várják az érdeklődőket. A harmincöt asztalos kis- és középvállalkozás mellett az építőipari vállalkozások, az iparkamarát képviselő kézműves kismesterek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra. Szakmai előadásokon tájékoztatják a jelenlevőket a gyártókról, az alapanyagokról, az új minőségi követelményekről, felületkezlésről. Mint azt Pál Attila szervező el mondta, az emberek gyakran a nagyobb visztonteladóknál, szuper­ marketekben vásárolnak olcsó, és alkalmanként silány termékeket. Ezen a hétvégén az érdeklődők, építkezők, lakásfelújítók, vagy csak nézelődők más lehetőségeket is megismerhetnek. A szervezők családi szórakoztató programokkal vár­ják a vendégeket: autókiállitással, táncos- és sportbemutatókkal, bográcsos főzés sei, a kicsiknek ingyenes légvárral és kreatív foglalkoztató programokkal. A tombolán értékes ajándékokat sorsolnak ki, a fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége a tengelici Hotel Orchideában. A kiállításhoz az ötletet a sike­resen működő egyhetes kani­zsai faipari bemutató adta, amelyet évente kétszer rendeznek az asztalos szakma képviselőinek és a viszonteladóknak. A szekszárdi kezdeményezés any­nyiban mégis egyedülálló, hogy itt közvetlenül a fogyasztókhoz fordulnak. A teljesen önszerveződésen alapuló rendezvény érdekében összefogott a megye összes asztalosipari kis- és középvállalkozása. A költségcsökkentés miatt még rendezvény­szervezőt sem alkalmaztak, mindent maguk csináltak. Márkus István és Pál Attila, a rendezvény szervezői remélik, hogy lesz folytatás és hagyományt teremtenek.

Forrás: Tolnai Népújság

   
    kezdőlap | honlaptérkép | fórum | elérhetöség

Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 4.
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. (c) 2005-2017. Minden jog fenntartva!

 
 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. Münchinger: Kitünő faanyagok Siegenia-Aubi: Minőségi vasalatok, hagyományos és speciális fa és műanyag nyílászárókra, kiegészítőkkel Adler: Fából készült ablakok és ajtók tökéletes felületkezelése Agero: Árnyékolástechnika felsőfokon Merlin: Légnedvesítés mikroporlasztással Ramsauer: Minősített tömítőanyagok Hogger: A teljes körű belsőajtó rendszer