Kedves Látogatóink!
2017. március 31. napjával a Pál-fa Kft. megszünt.
A Siegenia vasalat kereskedést a Pilis-Vezér-Ker Kft. vette át, így
a vasalatokat továbbra is elérheti ezen a linken:
Si-aubi-vasalat.hu

Adler festékek: Tompai Tamás +36 30 881 9988

 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
 
 
 
 
     
 
 
     
Hírek Innováció Magunkról Linkek Kapcsolat
   
 
 
 
   
   

Innováció a minőségi élettérért

Összeállításunk a PÁL-FA Kft. tevékenységének rövid leírását, a programjaink mozgatórugójául szolgáló egészségügyi, ergonómiai és ökológiai elveket tartalmazza.

Reméljük, az általunk összeállított anyag felkelti érdeklődését azon technológiai megoldások iránt, melyek segítségével munkahelyünkön és otthonunkban javulhat közérzetünk, teljesítőképességünk, vagy éppen megteremthetjük a zavartalan kikapcsolódás feltételeit.

Új kihívások – új válaszok

Az építőipar napjainkra képessé vált korábban elképzelhetetlen műszaki feladatok megvalósítására. Az építészeket azonban egyre inkább foglalkoztatja néhány, az évezred globális problémáival összefüggő kérdés is.

 • Mennyire terheli környezetünket az új épület az építés és a használat során?
 • Hogyan lehet hasznosítani a felhasznált anyagokat, ha az épület lebontásra kerül?
 • Mennyire egészséges az épület, amelyben lakunk, dolgozunk?

A PÁL-FA Kft. a három kérdés közül az utolsó terén fejti ki tevékenységét. Olyan előremutató technológiák és anyagok forgalmazásával foglalkozik, melyek segítségével megszüntethetjük épületeinkben azon nem kevés egészségkárosító körülmény hatását, melyek egyébként lassan ható méregként évtizedeken át terhelik, károsítják szervezetünket.

Minden ez irányban általunk javasolt megoldásnál azonban szigorúan figyelembe vesszük a globális környezeti szempontokat is.

A vállalatunk által forgalmazott termékek kettő fő csoportra oszthatók:

 • Szárított fűrészáru és rétegragasztott alapanyagok belsőépítészeti célokra és nyílászárók gyártásához
  A tömör fa rendkívül előnyös tulajdonságai miatt kezdi újra reneszánszát élni. Nincs káros anyag kibocsátása megfelelő felületkezelés mellett. Rendkívül alacsony a fajlagos energia ráfordítás a faszerkezetek gyártása során. Megújuló alapanyag az oxigéntermelésével javítja az atmoszféra összetételét. Anyagánál fogva pozitív a testi és lelki egészségre gyakorolt hatása.
 • Fából készült ablakok és ajtók tökéletes felületkezelése
  A megfelelő színösszeállítással nagymértékben befolyásolható az otthon harmóniája. Ez azonban csak külsőleg járul hozzá érzelmi világunkhoz.

  Jó közérzetünk megőrzéséhez ennél többre van szükségünk. A felületkezelő anyagokkal szemben egészségi- és környezetvédelmi szempontból egyre szigorúbb követelményeket állítanak. A választásunk egy olyan környezetbarát festékre esett, amely termékeket fejlesztő kutatócsoportjának munkássága és az elért elismeréseik, tanúsítványaik (Responsible Care, ISO 9001, ISO 14001, SCC) fémjelzik a megbízható, jó minőséget és a környezet iránti elkötelezettségüket.
   
         
         
    kezdőlap | honlaptérkép | fórum | elérhetöség

Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 4.
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. (c) 2005-2017. Minden jog fenntartva!

 
 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. Münchinger: Kitünő faanyagok Siegenia-Aubi: Minőségi vasalatok, hagyományos és speciális fa és műanyag nyílászárókra, kiegészítőkkel Adler: Fából készült ablakok és ajtók tökéletes felületkezelése Agero: Árnyékolástechnika felsőfokon Merlin: Légnedvesítés mikroporlasztással Ramsauer: Minősített tömítőanyagok Hogger: A teljes körű belsőajtó rendszer