Kedves Látogatóink!
2017. március 31. napjával a Pál-fa Kft. megszünt.
A Siegenia vasalat kereskedést a Pilis-Vezér-Ker Kft. vette át, így
a vasalatokat továbbra is elérheti ezen a linken:
Si-aubi-vasalat.hu

Adler festékek: Tompai Tamás +36 30 881 9988

 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
 
  I. Bukó-nyíló alapbiztonság
  II. Párhuzamos toló-bukó PSK-Portal 160 és PSK 200-Z
  III. Emelő-toló HS-Portal
  IV. Emelőtoló-bukó vasalat HSK-Portal
 V. Tolóajtó-vasalat CS-Portal
 VI. Harmonika vasalat FS-Portal
  VII. Tolóajtó vasalat PD-Portal
  Letöltések
 
 
 
     
 
 
  
     
Hírek Innováció Magunkról Linkek Kapcsolat
   
 
 
 
   
   

I. Bukó-nyíló alapbiztonság

   
   

Titan Silber a SIEGENIA-AUBI-tól.
High-Tech a modern ablakhoz!

Favorit Si-line TS ablakvasalat fa- és műanyag-ablakokhoz
Titan Silber - trend és környezetbarát!

Emelkedtek az első osztályú használati tárgyakkal szemben támasztott követelmények: ma szinte alig létezik élettér, ahol lényegtelen lenne az optikai megjelenés. A SIEGENIA-AUBI az új, Titan Silber felülettel a megnövekedett design-követelményeknek szeretne eleget tenni.
A FAVORIT Si-line vasalat a kiváló minőségével, modern megjelenésével egy magas technolológiát, és korszerű Designt nyilvánít meg, mindamellett még környezetbarát is.

Komfortos és hosszúéletű
Az átgondolt technika, a legmagasabb minőségű színvonal - garantálja a FAVORIT Si-line vasalat biztos használati kényelmet és kifogástalan működést biztosít a fa- és műanyag ablakokhoz egyaránt. Az ablak egész életén át tartó, hosszútávú érték- és minőségmegőrzés jellemzi.

Nagyobb ellenállóképesség
Már a SIEGENIA-AUBI alapbiztonsági vasalata is magasabb ellenállóságot tanúsít betörés ellen: a sarokváltók és zárkagylók gondoskodnak biztonságunkról, hogy nyílászáróink még erős fizikai behatásnak is ellen tudjanak állni. Az Si-line vasalatok lépcsőzetesen individuális mértékű biztonsági igényeket elégítenek ki, a DIN V ENV 1627 ellenállási besorolás 2 (WK 2) minősítéssel bezárólag.

 

   
   
A biztonsági vasalatrendszer a SIEGENIA-AUBI KG legújabb fejlesztése, mely a biztonság fokozása mellet más számos újítást is tartalmaz: Alapbiztonsági kivitel tovább fejleszthető emelt biztonsági fokozatba anélkül, hogy a szárnyvasalatot alapvetően megváltoztatnánk. Minden záró-pont gombafejes csappal rendelkezik, így csak a zárfogadók cseréjére van szükség. Az új vasalat már titán-silber felülettel készül, így megfelel a későbbi környezetvédelmi előírásoknak is.
   
   

Zárfogadó cseréjével növelhető
a biztonság

Záró csapok nagyszilárdságú
anyagból készülnek

   
   

A bukócsapágy egyben
záró-pont is

Újdonság a szárnyemelő rendszer. A rúdzár aljára szerelt görgők és a bukócsapágy együttesen biztosítják az ablakszárny könnyű csukódását. A szárnyemelő tehermentesítő feladatot is ellát csukott állapotban

   
         
   

Szerelési útmutatók

   
         
    kezdőlap | honlaptérkép | fórum | elérhetöség

Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft.
7100 Szekszárd, Bogyiszlói út 4.
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. (c) 2005-2017. Minden jog fenntartva!

 
 
Pál-fa Szárító és Kereskedelmi Kft. Münchinger: Kitünő faanyagok Siegenia-Aubi: Minőségi vasalatok, hagyományos és speciális fa és műanyag nyílászárókra, kiegészítőkkel Adler: Fából készült ablakok és ajtók tökéletes felületkezelése Agero: Árnyékolástechnika felsőfokon Merlin: Légnedvesítés mikroporlasztással Ramsauer: Minősített tömítőanyagok Hogger: A teljes körű belsőajtó rendszer